Ben jij tussen de 11 en 15 jaar oud?
Dan ben jij een Scout!

Als Scout kun je je bij Scouting helemaal uitleven. Iedere maandagavond zijn de Scouts actief. Deze jongens en meisjes gaan dan bijvoorbeeld primitief kamperen, avontuurlijke trektochten maken, maar ook sport, toneel, lekker het bos in of juist super druk zijn met één of ander creatief project zoals de Regionale Scouting Wedstrijden. 
Bij de Scouts staat het ontwikkelen van Scoutingkennis en –vaardigheden, samenwerking en elkaar helpen én zelfstandigheid centraal. En dat allemaal in de natuur!

Naast de opkomsten op maandagavond heb je als Scout bij onze vereniging nog twee weekenden per jaar, dan gaan we op hike. Midden in de winter gaan we naar een warme en gezellige blokhut. In het voorjaar beginnen de voorbereidingen voor het kamp en gaan we kamperen in de natuur op een Scoutingterrein in de buurt. 

Gedurende de eerste week van de zomervakantie (basisonderwijs) gaan we eindelijk op kamp. Op een terrein ergens in Nederland of net over de grens, verblijven we een week en worden de scouts op de proef gesteld. Tijdens het kamp wordt er in tenten geslapen, zelf gekookt en gegeten aan een eigengemaakte keukentafel. Uiteraard wordt er veel lol en plezier gemaakt en wordt er voornamelijk in teams gewerkt om samen een onvergetelijke tijd samen te hebben.

Opkomst 
Maandag van 19:30 uur tot 21:00 uur.