Als afsluiting van het seizoen, gaan alle speltakken op zomerkamp!

Over het algemeen gaat onze groep gezamenlijk naar één locatie op zomerkamp. Hierbij gaan de Bevers enkele dagen en blijven de overige speltakken de hele week van huis. Tijdens deze week worden er door de speltakstaf verschillende programma's, spellen en activiteiten georganiseerd. Per speltak is dat verschillend,.. maar denk aan speurtochten door het bos, sport- en spellendag of voor de oudere leden een heuse trektocht met rugzak en tentje naar een andere plaats in de buurt.

Daarnaast gaan we natuurlijk ook zwemmen en worden er grotere spellen en een bonte avond met kampvuur georganiseerd, waaraan de hele groep deel neemt.

Het zomerkamp voor de hele groep vindt altijd plaats in de eerste week van de zomervakantie van de basisschool regio zuid.

Om deel te kunnen nemen aan het zomerkamp, dien je lid of staflid van een van onze speltakken te zijn. Aan het zomerkamp zijn kosten verbonden, welke zo laag mogelijk worden gehouden door financiële acties gedurende het hele jaar. Naast de eigen kleding dient elk lid minimaal een slaapzak en luchtbed (of opblaasbaar matje) mee te nemen.
Verdere informatie betreffende de datum, de locatie en het programma wordt via een aanmeldformulier en/of een kampboekje verstrekt. Deze komt enkele weken voor het kamp beschikbaar.

Toekomstige zomerkampweken (onder voorbehoud)

2019 - van 6 juli t/m 12 juli
2020 - van 11 juli t/m 17 juli
2021 - van 24 juli t/m 30 juli
2020 - van 23 juli t/m 29 juli